Urban Suvadi Dance Company
How urban are you?

North Dance Skills

In samenwerking met De Tanker in Noord organiseren wij jaarlijks het evenement ‘’North Dance Skills’’. Het is een dansevenement wat bestaat uit een All Style Battle en showcases. Bij de All Style Battle wordt er gejureerd door een vakkundige jury. De All Style Battle is voor alle leeftijden en niveau’s. We willen met dit evenement voornamelijk podium bieden voor upcoming danstalent. Naast de spectaculaire showcases en de All Style Battle is er ook dancewear (voor en door dansers!) en lekker Thais eten te halen. Entree en deelname aan de battle is volledig gratis!


NORTH DANCE SKILLS VOL. 3!
Het is alweer de 3e editie van North Dance Skills, blijf up-to-date door het liken van onze pagina en zet jezelf op “gaan”!
ARE YOU GOING TO BRING THE HEAT?!

TIJDEN

14.30 - 15.00 Aanmelden All Style Battle
15.00 Start showcases
16.00 Start All Style Battle

ALL STYLE BATTLE
-1 vs 1 Solo All Style Battle (no age category)

PRIJS WINNAAR ALL STYLE BATTLE
- €100,- & Urban Suvadi T-shirt

De preselection duurt per solo freestyler 45 seconden op een gekozen nummer van de dj. Nadat alle solisten zijn geweest, kiezen de judges 11 personen uit die door gaan naar de top 12. Er zijn 2 Battle Guest, waarvan 1 zal staan in de top 12 en de andere in de top 8. Bij de top 12 en kwart finale hebben beide solisten 1 ronde. Hieruit gaan de winnaars door naar de halve finale, waar beide solisten 2 rondes hebben. In de finale hebben beide solisten 3 rondes, waaruit de winnaar bekend wordt!

REGISTRATIE ALL STYLE BATTLE
- Stuur een mail met je (artiesten)naam naar info@UrbanSuvadi.com

DATUM
Zondag 3 september

LOCATIE
De Tanker in Noord
Nieuwe Leeuwarderweg 15
1022 BN, Amsterdam-Noord

VRAGEN?
Stuur een mail naar: info@UrbanSuvadi.com

Tot 3 september!

Aftermovie North Dance Skills 2

E-mail